top of page

SUOMEN PARTACOLLIET RY

Suomen Partacolliet ry. on jo yli neljänkymmenen vuoden ajan koonnut yhteen suomalaiset partacollieiden kasvattajat, omistajat ja ystävät. Jäseniä on tällä hetkellä noin 300. Uudet jäsenet toivotetaan häntää heiluttaen tervetulleiksi, liity sinäkin mukaan iloiseen joukkoon!

 

Yhdistys järjestää tapahtumia ja kilpailuja eri lajien parissa, jalostusneuvontaa ja koulutustilaisuuksia. Alajaostot järjestävät kimppalenkkejä ja muitakin tapahtumia mahdollisuuksien mukaan. Partis tapahtumissa meno on aina rentoa ja reipasta, joten rohkeasti mukaan olitpa sitten harrastaja tai vasta rodusta kiinnostunut!

JÄSENMAKSUT 2022

 

Eräpäivä: 15.1.2022

 

jasenmaksu2022_JPG.jpg

yli 70 vuotiaat, jotka ovat olleet jäseniä yli 10 vuotta vapautetaan pyynnöstä jäsenmaksusta

 

TIEDOTETTAVAA

Yhdistyksen kotisivuilla julkaistaan oma sivu kasvattajille. Linkkilistalta kasvattajien kotisivujen linkit poistetaan.

Mikäli haluat saada kennelnimesi näkyville, lähetä seuraavat tiedot:

  • Kennelnimi

  • Kennelnimen omistaja

  • Osoite

  • Puhelinnumero

  • Sähköpostiosoite

  • Kotisivujen osoite

  • Lisäksi voit lähettää lyhyen (2-3 lausetta) kuvauksen kasvatustyöhösi liittyen sekä yhden kuvan (logosi, partiksen kuva, tms.).
     

Kasvattajan tulee olla Suomen Partacollet ry:n jäsen. Tiedot tulee lähettää Tanja Rauhalalle sähköpostilla carvattaren (at) gmail.com.
 

Toimihenkilöiden on itse haettava toimihenkilökorvaukset 15.12. mennessä lähettämällä tilinumeronsa ja tiedot suoritetuista toimista rahastonhoitajalle. Toimihenkilöiden korvausten suuruudet ja saajat päätetään aina vuosikokouksessa. 
 

Yhdistys tukee jäsentensä tuontikoirien rekisteröintiä Suomen Kennelliiton rekisteriin 30 eurolla 1.3.2017 alkaen. On rodun rekisteröintimäärien vuoksi tärkeää saada myös kaikki ulkomailta Suomeen tuodut partacolliet SKL:n rekisteriin, jotta rodun rekisteröintimäärästä saadaan todellinen kuva. Tälläkin hetkellä Suomessa on useita ulkomailta tuotuja partacollieita, joita ei ole rekisteröity Suomen rekisteriin. Suomen Partacolliet ry:n jäsen voi anoa tukea hallitukselta, mukaan tulee liittää vahvistus rekisteröimisestä ja kuitti rekisteröintimaksusta.

OSOITTEENMUUTOKSET

Osoitteenmuutokset tulee tehdä jäsensihteerille:

henna.hyrkaspalmu (at) gmail.com.

 

LIITY JÄSENEKSI

 

Voit liittyä jäseneksi näppärästi täältä: 

Liity jäseneksi

 

JÄSENSIHTEERI

Henna Hyrkäs-Palmu

Laitisenkuja 3, 90540 Oulu

henna.hyrkaspalm (at) gmail.com

bottom of page